Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kocsisok penitenciája gyalázattal, fehérvérűséggel
  2017-08-24 12:14:05, csütörtök
 
  A Kocsis nevet állandóan ismételte az RTL klub, amelyik Club 1973-as wiskeyjével tovább áldozott az elmeosztályával. Ekkor történt, hogy Kocsis tanár fia, amelyik már bejárta az egész világot, dicsekedett utazásaival a lezárt vasfüggönyös határokon belül, mint a többiek, a Tejbárban, aznap, amikor Hollóházán a porcelánfestői állást felmondtam, küldött nekem és Aninak, akivel ültem valamilyen italt. Megittuk, nem gondolva rosszra és többé nem tudtunk semmiről, csak másnap eszméltünk fel egy vikendházban, ahová Kocsis szállított bennünket. Ez volt az ára a Kocsisok emelkedésének, köztük a zongoraművészé, ahogyan páran kiabálták rá. Penitenciája az elmeosztálynak gyalázattal.

Kocsis testvérpár jött át ekkor Szlovákiából, mindkettő szőke volt, egyikük Kati. Kocsis nevet ismét ismételték 1986-ban, ekkor szabályszerűen elpusztították a vörösvérsejtjeimet, 1990-ig voltam vérszegény.

1974-ben találkozam a Tejbárban Katalin napkor a volt férjjemmel, Zsigával, aki másodszor volt a Hunnia elmétől betéve kivégzőnek szentek ellen testvérével együtt, amelyiknek a Vadvirág lett volna a Hunnia börtön elme könyve. Felkért táncolni a nőgyűgyölő, amin meglepődten, majd közölte, hogy falábam van. Mikor haza indultam, jött, hogy elkísér engem, végig hazudva, hogy nekik van a legnagyobb házuk mindenféle modern felszereléssel ellátva, hatalmas fürdőszobával, én hipnózisban voltam. Nylt a kapu, ott állt anyám, Szécsi Pál slágerénél jártak, a Csak egy tánc dalnál.

Következő évben, 1975-ben, a március 7-i születésnapomon jött Zsiga Kopcsikkal, itt Ménesivel berendezett engem szerepek ruháiba születésem óta beöltöztetett Rákóczi terével a lírai karámnak, hozott magával egy üveg Club 73-as wiskeyt, amit csak néztem, majd közösen megitták. 17 éves voltam ekkor. Átjött a szomszédból Szajkó Katalin jeruzsálemi kocsisoros - Tátrai Mari már Amerikába ment előtte, mint barátnő - , bocsánatot kért Kopcsiktól, nem tudtam mire vélni a dolgot, hogy a születésnapomon pia, bűnbocsánat történik. Ezt követően nem akarván hozzá menni fényevésem ellenére Zsigához Karcsára, mint Bródy hasonmáshoz, folytatva a klub által, ahogyan Takács tanár úr célzott rá mindig, hogy a klubban meséli el a történteket, felmentem Pestre, a Csengeri utcába, ahol találtam szállást és munkát egy divatboltban egy öreg zsidó néninél jövő sógornőmmel együtt. Haza mentem, a Pálfalvi-Keresztesi házaspár tagjai cirkuszoltak, azt híresztelték anyámmal együtt, hogy én felmentem Pestre kurválkodni, amit ismét nem értettem, hogy a Rákóczi tér tisztul, így mennek férjhez. Medve jött nem sokkal később megkérni az áldozóm kezét a szomszédból, amelyik már három gyerekes lett, egykori Vénusz áldozóként, hasonlóan járt el emelkedésben, tisztulásban, mint Hogya Mária lett volna kommunista kori főszereplője a sátán népének, már nem tesznek benned kárt mondatával, ami itt a politikai kommunista korr egyikét jelentette Porcelánszív főcímmel. A sátán népében lehet, hogy nem tesznek kárt, mert nekik mindegy, de egy csillagban, aki férfit sem látott soha, egyetlen szó, rossz nézés, rossz hang elég ahhoz, hogy meghaljon, felfoghatatlan iszonyatot kottázott Cseh Károly az ózdi feketemágusokkal az égre.

Kopcsikék már három gyerekesek voltak ekkor, utolsó ember áldozókként a feketemágusoktól, amik barátnak adták ki magukat.

Kocsisék gyalázatát Lomniczi idejében ismételték politika részeként. Kocsis egyetlen mesterség név a Hunnia börtön elmétől a Bertalan utcájukról közösen az ózdi feketemágusokkal és Rákóczi terükkel. Minden mesterségnevű sorsát és tettét, szerepét végrehajtották rajtam, mint a kettős keresztnevűekét. A Rákóczi téri média tagjai tort ülnek a médiában.

1975 május elseje előtt naponta kidobálták anyámék a holmimat az udvarra, 1967 óta már öcsémmel együtt továbbra is fényevésen tartott minket Kelet népe, nemesedtek, tisztultak egyetlen közös áldozással a cigánysággal együtt. Szerbián mentek ekkor végig, Ízisz-Ortodox oroszban lévő főpap perverz népének tettein és sorsán. Penitenciával várnak az Istenére a szentháromságnak a Hunnia börtön felett.

Jött Zsiga hozzám mondani egy hajnalban, hogy agyonver engem, káromodva, csúnyán, amit még soha nem hallottam, ha még egyszer mosolyogni próbálok Fekete Palira a vasalóteremben. Fekete mindig vicceket mesélt, nem tehettem róla, ha később eszembe jutott egy vicces helyzet, rám tört a nevetés mindig, talán ilyen jókedvű lettem volna. De Zsiga mindig azt mondta, hogy mi az majom, látod az angyalkádat, amikor nevetni próbáltam. Május elsején megtartották nélkülem anyámékkal, -
- hogy takarodjak el otthonról valamelyik menhelyi sorsaként - az eljegyzést. Anyám Zsigával beszélte meg a menüt, az asztalt a saját lepedőjével takarta le, vagyis ismételte a Kántor mostohám tettét és szerepét, ugyanis idetartoznak a Bertalan utcához, azután a mostohám megtisztult és meghalt. A Jókai utcán volt illetékes a születésem óta áldozásommal tisztuló nemi törzsei egyike Oláhnak, a Fejezetek a szexualitás könyve alapján, mely cigány törzsek egyikének azt írták, hogy olyankor dugja a vattát, ezek helyére mentek anyámék lakni. Ezekből a törzsekből emelték és iskolázták be Barack Obamát, Rákóczi téri amerikai első férfinek. Hiába írták le, hogy Obamának a testőrségében Ufó kíséret van, senki sem tett semmit, hogy a Hunnia börtön elme kísérettel rendelkező könyvtulajdonosa.

Május 1-je fontos dátuma a Vörös Oroszlán karmikus kommunistáinak, mert hozták fogságban a nagyobbik lányomat, egykori Mohamedet azért, hogy vezessen majd engem a korok, főszerepek között hipnózisos állapotomban. Március 7-én kellett neki megszületnie, egyetlen ajándékaként Zsigának, a 18. születésnapomon. Nem tudtam, hogy van nemi szervem, nehezen ment a kapcsolat, de már méhem volt, Liptaiéktól, mensesem is 1971. óta a klubtól. Egyből teherbe estem. Ezt követően, a brutális kitámadásom történt Pali miatt, amikor is Zsiga átlökött az utcán a másik oldalra, hogy takarodjak el tőle, velem nem jön végig az utcán. Összeragadt a két gyűrű, de már este tízkor jött könyörögni, hogy vegyem vissza a gyűrűjét. Nem akartam, de bajban voltam, mert terhes lettem. Nem féltem, annyira sokan tartottak hipnózisban, nem éreztem semmit, szemeim hatalmasra tágultak. Augusztus 31-én rendezték meg nélkülem, mert én nem fogtam fel semmit Karcsán a lakodalmat, melynek költségeit mi fizettük a menyasszonyi táncból, mindent hitelre vettünk, a bort pedig apa adta, akit genyónak szólított Ardó Zsigmond, csúfoták őt és engem az Ardók, hogy mi vagyunk a szegény városiak, ha ők nem szarnának, a városiak nem ennének. Én lettem a szegény lány, menyecskének vettek oda, másnap a nagyanyja kiabálta, hogy miért nem mosok ki rájuk az esküvőt követő napon már, s hogy azzal, hogy a Kiszsiga elvett engem, még nem változott semmi. Én hajnalban keltem, Zsiga aludt délig.

Apa befizetett nekünk Kőkapun nászutat. Vittem kisrádiót, tollast, labdát. Zsiga unatkozott, nem jött velem sétálni a tó köré, nem tollasozott, labdázott, nem hallgatott rádiót, hogy énekeljünk, mert szerettem egyedül addig, az vigasztalt, csak inni járt a büfébe. Három nap után odament az igazagtóhoz és közölte vele, hogy táviratot kapott, hogy meghalt a nagyanyja, el kell mennünk. A direktor mondta, hogy apa csak három napot fizetett be nekünk, amúgy is el kellene mennünk. Hazugság hazugság hátán, mint kiderült, az első haza kísérés is végig hazugság volt, mert egy komfort nélküli régi házuk volt Karcsán. Apósom, mikor rájuk szóltam, ne bagózzanak a földre, kitéve a hollóházi hamutartókat, kiabálta, hogy ha a szoba közepére szarik, akkor is az ő háza, meg részegen hétvégente kitámadott a kocsmázásuk után, hogy ez, mármint én égetem a villanyt, olvasok, iljet senki sem látott, hogy naponta mosakszik.
Tanultak tőlem emberséget.
Mivel volt mit enni, naponta vittem magammal kaját dolgozni is a varrodába, ahol kézimunkás voltam Kovács Kati helyett kommunista főszereplőként, ettem lecsós és rántottás kenyeret, a kedvenceimet, 47 kilóról felhítam 67-re a gyerek születéséig. Lesántultam valamiért, nem tudtam rállépni az egyik lábamra a csípőcsontomnál jelentkező fájdalom miatt. Egy héttel a gyerek születése előtt albérletet keresett Zsiga, az Árpád utcán Elekéknél talált egy komfort nélküli szoba-konyhát. Mindent elrendeztem, bevásároltam a gyerek fogadására a Csecsemőgondozás, gyermeknevelés című könyv alapján, de a jó házasság titkait is szó szerint megtanultam, amit ott hagytam Zsigának, de őt nem érdekelte. Hívtam sétálni szülés előtt egy-két nappal, de nem vonult fel velem az utcán. A másfél napig történő táguló vajúdást egyedül éltem át, kétperces fájdalmakkal háton fekve, folyadék nélkül a szülészeten. Lezárták járvány miatt, de egyébként sem érdekeltem már senkit, legfeljebb a nagynénémet. Apa szíve megszakadt attól, hogy nekem gyerekem született és hozzámentem egy paraszthoz, többé nem állt szóba a saját nővérével sem. A gyermekgondozási díjakat, amit adott a politika és a zsidó szövetkezet elmulatta, nem tudom, minek örült ennyire, bár 11 évig majdnem mulatott naponta mellettem, nem tudtam megfejteni végig,mi ez a tor ünnep, ami már gyerekkora óta tartott náluk. Bejött értem taxival, úgy, hogy mások szóltak neki ápolatlanul, hazavitt, majd fogta az ételhordót, hogy megy nekem ebédért és másnap hajnalban jött haza. Azt követően iszonyatokra eszméltem fel néha, hogy rugdosott éjjelente a lábával, hogy ha nem hagyja abba a gyerek a sírást, agyon ver mindkettőnket. Két hetes koráig szoktattam a levegőhöz az ablak elé állítva a gyereket, majd kitettem az udvarra a babakocsit, két hónapos korában elindultam sétálni, illetve indultam volna májusban, csodálatos, napsütéses napon. Zsiga rám parancsolt, hogy tegyem rá a kocsira a bőr kocsi tetőt, hiába érveltem szép szóval, hogy nem esik az eső, betettem a kocsi tetejét a hálójába, felugrott a végén és Tina Turnert ért pof miatt összetörte a bal arccsontomat. Tina hosszabbított, mivel a zenei fesztivál születésermkor kezdődött, majdnem mindenki meghalt azóta, amióta a miskolci Rákóczi tér főnix feketemágusaival megáldozta az embereket gyalázattal tisztulva a kurváikkal.

Nem járt haza egyáltalán, amikor hazajött, valamilyen kommunista kori főszerepet hajtott végre, mint a Ki az úr a házban rakott krumpli földhöz vágást kiabálva nekem, hogy paraszt vagyok, büdös paraszt neked, Zalatnay Sarolta helyetti támadását a klubjának.

1977. január elsején otthon volt, a szilvesztert a gyerek tíz hónapos korában, amikor már járt és beszélt, énekelt együtt töltöttük, másodszor történt meg a dolog, amit nem ismertem. Ismét teherbe estem, mert a kisebbiknek, a Benkők által hozott Csillagmedvének is hetesnek kellett lennie, ő október 7-én született meg óriásként, különösen a feje volt az. Szintén egyedül fogadtam, pártiskolába iskolázták be Zsigát Miskolcra, ahol naponta hajnalig mulatott, elitta mindenét. Addig kézzel mostam, mert nem volt mosógépre sem pénz. Karcsán begyulladt bal mellel Pethő doktor mellkínzása után a szülészeten, amit majdnem le kellett vágni, negyven fokos lázzal az udvaron mostam télen, húzva a vizet a kúrból, ha nem akartam, azt mondta anyósom, hogy ne játszd meg magadat fiam. Az öreg Szabó István, nagyapa segített Karcsáról visszamenni Újhelybe szülés után, egyedül ő szeretett engem az áldozóim közül. Zsiga hazajött a pártiskolából, miután megtaláltam a felhívására az Otp-nek, hogy felvett hiteleket, nem fizette, de aláírta az én nevemet is, lobogtatta egyszer magasban a vényeket, hogy befizette, beteszi a fiókba, itt felismertem Havas Mária ózdi sorsát hajtotta végre. Közölte velem a Bródy hasonmásuk, hogy váljak el, ha akarok, ő egy semmi. Mikor be akartam adni a válópert, kiabálta, hogy elveszi tőlem a gyerekeket, mert nekem nincsen házam, meg nincsenek rokonaim, neki meg ott van Karcsán háza és a szülei is. Öt hónapos volt Brigitta, amikor ismét megtörtént a dolog, teherbe estem, ekkor Elvis Presleyt hozták, mint ahogyan itt 1998-ban megtámadtak, hogy nálam szülessen meg a józsefvárosi egyik áldozóm, Elvetettem, amit végrehajtott Megadja Sándor osztálya elevenen kiráncigálva a méhemet, hogy mindent hatalmas fájdalommal és iszonyattal éreztem hipnózisban is. Közben nem tudtam arról, hogy az Idő, mint titok a köldökömnél van a méhemben, amit meghuzigáltak, még négy küretével az egészségügynek a klubjával a médiának. Tavaly a tik sem vagytok magyarok szociális hálózat egyik Ágnese tetteit és sorsát kezdték el, ki akarták dobni a méhemet végleg azzal, hogy minek az nekem.

Egy éves volt a kisebbik gyerek, amikor véletlenül otthon volt Zsigája a klubnak, amelyikkel kötött házasság Illés-Pisti kék leveles ruhájában történt azzal, hogy ők boldogan házasodnak, szerelemben élnek egymással, idetéve a menyasszonyi ruha kölcsönzőjét a Rákóczi térnek, járva utánam, hogy én búskomor vagyok, ők csókolóznak egymással. Azt kiabálta Zsiga, hogy ő nem vonul fel velünk a városba, mégis a gyerekek rémülésére eljött velünk a zsidó fényképészhez, az egész sorozatot később elhagyta, mármint a fotókat, egy maradt, rémületnek nem nevezhető félelemmel néztem a gyerekkel együtt. Eltörte az orromat Lázár miskolci jeruzsálemi helyett, amit 18 éve láttam a fotóján kiabálta nekem, hogy olyan lettem, mint ők. Összetörte a bal fülemet a spanyol pusztító helyett, melyek később kerültek be az álmosfüzetbe, mely szerint az álmok apokalipszist jelentenek, a két utcai lista szerint, köztük Noé vízözönje kis fehér kutyással, amerikai földrengés Vénusszal, űrhajók, ufók, mindenféle csapás, mint a szappantisztító sorozatok. 1980-ban bevásároltam a szülésimből, mentem utána a kocsmákba, kihívva mindig valakit, ott mulat-e, mert nem maradt pénzem. Bejártam az egész várost a két gyerekkel. Jött velem szembe, éppen a határ melletti faházból andalgott részegen véres arccal hazafelé, amikor meglátott, kiabálni kezdte, hogy genyó, utánam mertél jönni, ezért kinyírlak, Odaadtam neki a kulcsot, elindultam a bátyámék lakásába a Pázsitra. Jött utánunk dűlöngélve, feljött és majdnem szétverte a fejemet hátul a falban. Sógornőm kérdezte, mi a bajod Katikával, erre üvöltötte, hogy kurva az anyja valamelyik kurvája helyett a Rákóczi térnek, ez már születésem óta történt, sőt az István a király Szendrei kurvás főszereplővel kezdődő ezer éves történelem főhőse is én lettem, ezért egyből azt mondták rám a születészeten, hogy ismét született egy kurva. 130 éve a Szendrei névvel vonult be az ezer éves történelem Rákóczi tér néven.
Meg akart öln Zsigájuki, egész éjjel járt az udvaron, keresve engem, de én a szomszédba mentem Elek András házi bácsi könyörgésére, hogy menjek el valahová, mert megöl engem. Ekkor már az Egri csillagok török-Rákóczi téri könyvet rajtunk, Mohamed forrásával az óvodában végrehajtották Hegyi Barbara segítségnyújtó közlése szerint. Már ekkor nem volt erőm egyáltalán, így vezettem a jegyzőkönyveket, melyeket kapkodva dolgoztam ki a pártbizottságon, ahol Ostvátné Réti Mária nem bírta elviselni a zöld tiszta szemeimet, dührohamot kapott, amikor rám nézett. Egyszer kiköltöztem anyámhoz, hogy elválok végleg, bár az emberek csak egyszer házasodnak, Kormosék könyvét és sorsát, tetteit hajtották végre ekkor anyámon és rajtunk, Kormos így jelentkezett megtámadásomkor Zsiga feleségének.

Ez volt a házassága a klubnak, rettegés, kivégző sorozatok, széttörések, melyek részei voltak az Uniós központ Pszichografológiájának, mint karmikus népek általi ok és okozat, mely minden gyilkosnál természetes, hogy amit tesznek másoknak, elméletben vissza kell kapniuk. Ezt rúgta fel a vasfüggönyösök miskolci népe azzal, hogy megváltoztatja az időt és a törvényt, hogy a gyilkosok szeretetben élnek, az emberek meghalnak és szenvednek helyettük saját tetteiket, sorsukat, szerepeiket végrehajtva rajtuk.

Nem volt erőm, sokan tartottak hipnózisban. Például azt sem tudom, hogy hogyan jutottam el Patakra minden szombaton ócska ruhákat árulni, hogy tudjak miből főzni a családnak. Ugyanez történt Miskolcon is kirablásomig a Zsarnai telepen, az már felfoghatatlan volt a közlekedési vállalat megalázásával együtt, miután ellopták a bérletemet és a pénzemet. Már itt nem tudott segíteni sem Magas-hegyi Isten, sem Mohamed népe.

1976 körül hajtották végre a meséskönyveit a Hunnia börtön orvosoknak, Végh Antal Egyedül a kastélyba könyvével együtt későbbi Müller Péternek Simon Ilonával, amelyik sorsát 1998-ban is rajtam ismételték bolond lányával együtt, sőt 1997-ben. Zsiga megtalálta a könyvet, kiabálta nekem, hogy ő olyan, mint Simon Elek. Szerintem rosszabb volt, mint a sima sátán népei parasztjai. 1976-ban ismét ismételték a nemi törzsek könyveit, Oláh Ibolya felvett nevével 2004 körül, élénk tűzugrásai közepette a szlovákai klub népének. Megállás nélkül mentek végig körforgásként a könyveken az áldozásommal, miközben a zenei számokat, költők verseit, slágereket, kommunista, vallási Jézus feszületeket, felfoghatatlan áldozást tetteik, sorsuk szerint hajtottak végre elmondva mondatát párnak abban a hiszemben, hogy ez csak játék, visszaszámlálnak majd később.

Három évig váltunk, 1983-ban keresztül döfték a szívemet születésnapomon, következő évben a spanyol pusztító gennyes tályoggal kivette a mandulámat Varga doktor osztályán, a neve miatt fontos volt, mert utána sztriptíz tánccal előtte jutalmazták meg tor-ünnepként. 1985. november 5-én mondta ki Lukács doktorja a Bertalan utcának a válást, akitől hiába kértem a vagyon elosztást, bizonyítva, hogy én fizettem mindent első pillanattól, mi külön éltünk, pénzt nem láttam tőle, engem vádolt valamiért, úgy vettem észre, elnéző volt Zsigával szemben. Egy látlelet volt becsatolva, de azt nem vették figyelembe. A válás napján kértem vissza a lánykori nevemet, ami fontos, mert utolsó emberként csak így folytathatták tovább a mészárlást és gyalázatot, amiért már előzőleg bábbá tettek. Kifizettem apa házának árából - akit Budaiék kifosztottak halála után a lakásból átvételi elismervény nélkül - bízva abban, hogy egyszer emberré válik még ennyi idő után is, ebből Karcsán Kormosnak készítettek fürdőszobát, mint ahogyan később az egész lakás ára hozzávándorolt, mert nem íratta le a nevét, ebből fizették ki a Berta családot, így mentek az általuk épített nagy házba lakni közösen. Tehát a lenézett, leértékelt szegény lány pénzéből kerültek emberi körülmények közé. Halálukig nem tudták, hogy ki vagyok, hogy én valójában ének tehetség vagyok, szeretettel együtt, csak azt vették észre, hogy változtak.

A válás után a Rákóczi tér a két utcai listája alapján a rajtam és világon végrehajtott apokalipszisnek, melynek része a karcsai két tévés futballja volt a vörös kommunista Kiss Ferencnek, melyet a Rákóczi tér átvett és ismételt érthetetlen módon Orbánékkal, azt híresztelték Soósék, hogy azért vált el tőlem a volt férjem - nem én tőle -, mert én kihasználtam, s itt ismét kezdődtek a felfoghatatlanok, tisztulásukkal, gyalázatukkal, ház építésükkel, analfabéták kitermelésével művészeknek, mely kezdődött születésemkor a gyogyósokkal, bolondokkal, elmebetegekkel, sántákkal, minden vakkal, sükettel, vagyis minden karmikusával az áldozóimnak. Harminc évig nem tudtam kiejteni a volt férjem nevét, olyan félelem és rettegés volt bennem, ájultam el a neve hallatára, ezért szent lett a gyerekeim előtt.

Iszony és iszonyat Magyarország a neved, melyben az egész világ világ-könyvtár tulajdonosa, szereplője benne van!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szentháromságnak, csecsemőgondozás, felfoghatatlanok, könyvtulajdonosa, visszaszámlálnak, gyermekgondozási, feketemágusaival, feketemágusokkal, feketemágusoktól, születésnapomon, apokalipszisnek, pártbizottságon, szappantisztító, jegyzőkönyveket, megtámadásomkor, csillagmedvének, elmeosztályával, keresztnevűekét, csípőcsontomnál, felszereléssel, végrehajtották, elmeosztálynak, segítségnyújtó, szabályszerűen, felfoghatatlan, elpusztították, hozzávándorolt, elmebetegekkel, gyermeknevelés, vasfüggönyösök, megváltoztatja, születésermkor, főszereplőként, egészségügynek, zongoraművészé, vasalóteremben, egész világot, lezárt vasfüggönyös, porcelánfestői állást, elmeosztálynak gyalázattal, volt férjjemmel, legnagyobb házuk, tánc dalnál, lírai karámnak, üveg Club, szomszédból Szajkó, klub által, klubban meséli, öreg zsidó, áldozóm kezét, sátán népének, politikai kommunista, Tejbárban Katalin, Szécsi Pál, Zsiga Kopcsikkal, Szajkó Katalin, Tátrai Mari, Zsigához Karcsára, Hogya Mária, Cseh Károly, Jött Zsiga, Fekete Palira, Anyám Zsigával, Barack Obamát, Vörös Oroszlán, Ardó Zsigmond, Kovács Kati, Tina Turnert, Zalatnay Sarolta, Zsigát Miskolcra, Szabó István, Havas Mária, Elvis Presleyt, Megadja Sándor, Elek András, Hegyi Barbara, Ostvátné Réti Mária, Magas-hegyi Isten, Végh Antal Egyedül, Müller Péternek Simon Ilonával, Simon Elek, Oláh Ibolya, Karcsán Kormosnak, Kiss Ferencnek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Viharban csak az a fa marad ál...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Jó éjszakát  Bella István: Zsoltár  Semmit ne higgy el  A fák lelke  Az elfogadásnak...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam Krisztinától  Egyszerűen  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Pillangó  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Beney Zsuzsa - Sirató  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  Az udvariasság alapja: önismer...  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Becsüld meg azt amid van,...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Krisztinától  Két ember becsülete  Föld napja április 22  Gábor Dénes gondolata  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Emlék  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 23  Maradék idő  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Amit átélünk,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Beney Zsuzsa - Tavasz  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  A keserű igazság  Palóc Grand Canyon  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Környezetvédelem  Búzaszentelés 
Bejegyzés Címkék
egész világot, lezárt vasfüggönyös, porcelánfestői állást, elmeosztálynak gyalázattal, volt férjjemmel, legnagyobb házuk, tánc dalnál, lírai karámnak, üveg Club, szomszédból Szajkó, klub által, klubban meséli, öreg zsidó, áldozóm kezét, sátán népének, politikai kommunista, sátán népében, ózdi feketemágusokkal, kettős keresztnevűekét, cigánysággal együtt, vicces helyzet, nevetés mindig, saját lepedőjével, mostohám megtisztult, szexualitás könyve, törzsekből emelték, nagyobbik lányomat, brutális kitámadásom, másik oldalra, menyasszonyi táncból, bort pedig, szegény városiak, szegény lány, nagyanyja kiabálta, esküvőt követő, direktor mondta, első haza, komfort nélküli, hollóházi hamutartókat, szoba közepére, kocsmázásuk után, gyerek születéséig, egyik lábamra, csípőcsontomnál jelentkező, gyerek születése, gyerek fogadására, saját nővérével, gyermekgondozási díjakat, zsidó szövetkezet, kocsi tetejét, zenei fesztivál, miskolci Rákóczi, embereket gyalázattal, házban rakott, feje volt, udvaron mostam, öreg Szabó, áldozóim közül, józsefvárosi egyik, méhemet végleg, éves volt, kisebbik gyerek, menyasszonyi ruha, gyerekek rémülésére, zsidó fényképészhez, egész sorozatot, gyerekkel együtt, orromat Lázár, fotóján kiabálta, spanyol pusztító, álmok apokalipszist, szappantisztító sorozatok, egész várost, határ melletti, bátyámék lakásába, fejemet hátul, bajod Katikával, anyja valamelyik, király Szendrei, ezer éves, szomszédba mentem, óvodában végrehajtották, zöld tiszta, emberek csak, vasfüggönyösök miskolci, gyilkosok szeretetben, emberek meghalnak, közlekedési vállalat, kastélyba könyvével, sima sátán, nemi törzsek, szlovákai klub, zenei számokat, szívemet születésnapomon, mandulámat Varga, neve miatt, vagyon elosztást, látlelet volt, válás napján, lánykori nevemet, lakásból átvételi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1654
  • e Hét: 9127
  • e Hónap: 15368
  • e Év: 67634
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.